Design (voor nerds)

Bright Stuff: veelzijdig tv-meubel Montana

3 april 2018 11:34

Een mooie televisie verdient een goed meubel. De SJ13 van Montana is understated, ruim en op allerlei manieren aan te passen.

Je geeft al snel meer dan duizend euro uit aan een goede tv. Zonde om 'm dan op een goedkoop kastje van de Zweedse meubelboulevard te zetten, maar duizenden euro's voor een kastje uit de USM Haller-serie is dan weer het andere uiterste. Wij vinden de SJ13 van Montana een mooie middenweg.

Het driedeurs kastje past met een breedte van 115 centimeter in vrijwel elke woonkamer. Prettig is dat het middelste kastje wordt afgedekt met gaas: zo kan je je tv-ontvanger verstoppen maar werkt de afstandsbediening nog, heeft je spelcomputer ventilatie en kun je je middelste surround-speaker nog horen. Vooral de veelzijdigheid van de SJ13 is leuk. Je kan hem aan de muur hangen, of hem neerzetten op wieltjes, metalen pootjes of houten plinten van 3 of 7 centimeter hoog. De kast is verkrijgbaar in zes tinten, van wit en grijs tot zachtgroen en zwart.

De Montana SJ13 is voor 1.257 euro te koop bij Flinders

Deze categorie is in samenwerking met Flinders. Als je het product bestelt via bovenstaande links, ontvangt Bright een klein deel van de omzet.