El professor, iemand?

Met deze AR-game speel je Casa de Papel in je eigen stad

14 augustus 2019 15:16

Met een nieuwe game met augmented reality speel je de Netflix-serie La Casa de Papel in je eigen stad, inclusief rode overal en masker.

Met je vrienden in een rode overall door de stad om de Koninklijke Munt te beroven? In de La Casa de Papel AR citygame speel je in elke Nederlandse stad de Netflix-serie na.

Net als in de serie speelt technologie een serieuze rol in deze live role playing game. Een outdoor escape room in combinatie met een iPad met augmented reality (AR) en een koffertje met gadgets maakt de illusie compleet. Je gaat met je team op pad om challenges uit te voeren, vragen te beantwoorden, puzzels op te lossen om El Professor te helpen. Daarbij moet je ook 'de politie' ontwijken.

Zo verzamel je in 2 tot 3 uur de benodigde in jouw stad verstopte elementen om de Munt binnen te vallen en er vandoor te gaan met een berg virtueel geld.

De La Casa de Papel AR Citygame is te spelen in alle steden van Nederland. Daar betaal je vanaf €22 per persoon voor, afhankelijk van de groepsgrootte.

Miniatuurvoorbeeld
Games in de stad

Top 5 Urban games

Miniatuurvoorbeeld
Mobiele escape room van de bank

ABN Amro's mobiele escape room in AR zit slim in elkaar

Miniatuurvoorbeeld
Club Doloris: escape gebouw in Tilburg

Tilburg krijgt een surrealistisch doolhof